Centar PerioDent

Dijagnostika

Koristimo najsuvremenije, precizne i bezbolne dijagnostičke metode uz pomoć najmodernije tehnologije iz područja stomatologije, parodontologije i implantologije. Dijagnostika je bitan korak pri određivanju odgovarajuće terapije i medicinskog zahvata. Rezultati testova, snimke zuba i čeljusti nam omogućuju detaljan uvid i analizu anatomskih osobitosti zuba, dijagnostiku parodontološke bolesti, stanje kosti i sinusa prije implantoloških zahvata kao i stanje propadanja kosti uslijed parodontitisa.

3D DIJAGNOSTIKA - Cone Beam CT

U PerioDent ordinaciji koristimo najsuvremeniju dijagnostičku tehnologiju. CBTC (Cone Beam CT) dijagnostika omogućava prikaz kosti u 3 dimenzije, što je neophodno za precizno planiranje i provedbu implantološke terapije. Trodimenzionalni prikaz koštanih struktura i kompjutorska simulacija ugradnje implantata daju pacijentu uvid u plan liječenja te olakšavaju vizualizaciju specifičnih postupaka.
U PerioDentu pacijentima uz pomoć BTI Scan softwer-a i NobelClinician softwer-a, na slikovit i jednostavan način prikazujemo volumen kosti. Pacijentu “otvaramo oči” i postepeno ga uvodimo u cijeli postupak. Digitalni softwer nam pomaže u odluci da li je implantološka terapija uopće moguća, te postoji li potreba za dodatnim kirurškim tehnikama i materijalima kao što su koštana augmentacija i podizanje dna sinusa. Jedna od najvažnijih prednosti 3D dijagnostike je mogućnost odabira vrste implantata kao i najjednostavnije i minimalno invazivne tehnike.
Prednosti korištenja ovakve vrste dijagnostike su:
Uz najmoderniju 3D dijagnostiku, BTI Scan i NobelClinician, mogućnost pogreške i neadekvatnog liječenja smanjujemo na minimum.
SMILE DESIGN - DIZAJNIRAJTE SVOJ OSMIJEH
Scroll to Top