Centar PerioDent

Dr. med. dent. Borko Cvitan
spec. stom. protetike

DR. MED. DENT.
BORKO CVITAN

Dajte mi dovoljno dugu polugu i čvrsto uporište i podići ću svijet.
Arhimed
Dr. med. dent. Borko Cvitan spec. stom. protetike se specijalizirao kroz višestruka stručna usavršavanja na područjima protetike, implantologije, parodontologije, supra-konstrukcije na implantatima kao i estetske stomatologije. Stekao je zvanje DDS na stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine, te specijalizirao protetiku 2021. godine.
Rješenja poput All-on-4 i All-on-6 su dio njegove svakodnevne prakse. Svoj rad je usmjerio i na biološki orijentiranu preparaciju zuba (B.O.P.T. koncept) i Smile design, koji rješavaju zahtjevne protetske radove s najvišim estetskim i funkcijskim rezultatima.
Tijekom svog rada kontinuirano se usavršava na raznim svjetskim kongresima, seminarima i stručnim edukacijama, kao što su EuroPerio, Compentence Estetic, Nobel BioCare te mnogi drugi u regiji i svijetu.
Sweden & Martina je institucija u kojoj se redovito educira i prati najnovije trendove iz područja implantologije.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog parodontološkog društva, Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju te je nostrificirani liječnik dentalne medicine u Sloveniji i uvaženi član Zdravstvene zbornice Slovenije. Prije 20 godina je nastavio s obiteljskom stomatološkom tradicijom počevši kao zubni tehničar, a zatim nastavlja kao samostalni stomatolog.
Od 2016. godine voditelj je, zajedno sa dr. Darijom Vlašić Kaić, spec. parodontologije, privatne ordinacije Centar za parodontologiju PerioDent u kojoj osim kliničkog rada organiziraju i multidisciplinarne edukacije implantologije, parodontologije i protetike.
Scroll to Top